Tømrer i Solrød

Skelbo’s Tømrer & Montage er din tømrer i Solrød.

Tømrer i Solrød

Tømrer i Solrød med en bred vifte af kompetencer

Vores tømrere har kompetencer indenfor adskillig områder vedrørende snedker- og tømrerarbejde. Derfor er der ikke den opgave, som vi ikke kan løse. Med øje for dine ønsker og behov tilbyder vi professionelle løsninger blandt andet indenfor de følgende arbejdsområder:

Vi lægger vægt på et tæt samarbejde samt at overhold enhver aftale, som vi indgår. Snedker- og tømrerarbejde er vores speciale. Med erfaring og faglig ekspertise kan vi altid tilbyde en god løsning. Vi varetager både opgaver vedrørende nybyg og renovering i Solrød og omegn. Vi bygger løsninger, som holder. Vi er din lokale tømrer i Køge og dækker både Greve og Solrød, når du har brug for en professionel tømrer i nærområdet. Vi udfører opgaver for private og erhvervskunder.

arbejde med træ og bjælker

Vælg en erfaren tømrer i Solrød og omegn

Hos Skelbo’s Tømrer & Montage står vi klar til at løfte enhver tømreropgave i Solrød. Vi vægter kvalitet og godt håndværk, hvilket afspejles i vores løsninger. Vores faglærte tømrere og snedkere står altid til rådighed og er parate til at løfte dit næste bygge- eller renoveringsprojekt til nye højder. Vi imødekommer dine ønsker til projektet, hvorfor vi løbende fører en tæt dialog og skræddersyr vores løsning derefter. Når du vælger en tømrer hos Skelbo’s Tømrer & Montage, er du garanteret et flot og holdbart resultat.

Kontakt os for et tilbud på en tømrer i Solrød

Vi står klar til at finde den rette tømrerløsning i fællesskab med dig, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en snak om dit byggeprojekt. Vi kommer gerne med et tilbud og en løsning. Du kan kontakte Skelbo’s Tømrer & Montage i Solrød på telefon 28 51 20 92 eller mail sktmontage@gmail.com. Vi ser frem til at høre om projektet.

Kontakt os i dag