Skelbo’s Tømrer

Tømrerfirma i Køge

Skelbo’s Tømrer

Hvem er vi?

​Skelbo’s Tømrer er dit lokale snedker- og tømrerfirma i Køge. Som tømrerfirma hjælper vi både private, erhverv og offentlige institutioner med alle former for tømrerarbejde. Vi har lokation i Køge, og vi kører dagligt i området mellem Taastrup, Roskilde og Greve. Skal vi besøge dig på vejen?

Ambitiøst tømrerfirma som du kan have tillid til

Vi ved, at det handler om tillid, når du lukker en tømrer ind i dit hjem. Af den grund vil du blive mødt af en venlig tømrer, som forstår at vise hensyn samt passe på dine ejendele. Vi rydder naturligvis pænt op efter os. Som tømrerfirma har vi et stort fokus på vores kunder, og vi overholder altid vores aftale. Vi ønsker nemlig at være dit foretrukne tømrerfirma, hvorfor vi aldrig forlader en opgave før du, og vi selv, er glade og tilfredse med resultatet.

Kontakt dit lokale tømrerfirma omkring din opgave

Har du spørgsmål til, hvordan vores tømrerfirma kan hjælpe dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit projekt. Vi giver naturligvis altid et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på dit projekt med på vejen.

Du er velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular på siden her eller ringe til os. Så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt, da vi kan være midt i en anden opgave.