Renoveringer

Renoveringer

Professionel fagmand til dit renoveringsprojekt

Skal du i gang med boligudvidelse, et nyt køkken, en ny stue eller måske et nyt værelse? Eller måske noget helt andet? Uanset hvad, kan vi hos Skelbo’s Tømrer hjælpe dig, med dit næste renoveringsprojekt.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Få det lavet ordentligt

Et renoveringsprojekt er ofte en større opgave og derfor ofte også en stor investering. Det er derfor vigtigt at du vælger en samarbejdspartner, som du kan stole på laver tingene ordentligt. Hos os får du kvalitet, du får smukke resultater og du får en professionel fagmand med styr på sit håndværk.

opspændt stykke træ skrues og saves

Professionel rådgivning om din renovering

De bedste resultater opnås gennem en solid og gennemgående dialog. Derfor søger vi, hos Skelbo’s Tømrer, altid for at være grundige i vores kommunikation fra start til slut. Vi sørger for at få afdækket alle dine ønsker og behov, vi sørger for at holde dig underrettet under projektets forløb og så sørger vi selvfølgelig for, at du er glad og tilfreds.

Med mange års erfaring i branchen tilbyder vi kompetent og professionel rådgivning på enhver renoveringsopgave. Vi skræddersyer en løsning, der matcher dine ønsker og din økonomi og giver selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud på enhver opgave.

Kontakt din lokale tømrer i dag

Vil du vide mere om hvad vi kan hjælpe dig med og hvilke renoveringsprojekter vi kan klare? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi tager en uforpligtende samtale om dit næste byggeprojekt og lægger, om nødvendigt, naturligvis vejen forbi og besigtiger din ejendom. Kontakt os nu – vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad koster en tømrer?

Vi giver normalt et fast tilbud på den samlede opgave. Samtidig sikrer vi en fælles forventningsafstemning. Prisen på arbejdet afhænger naturligvis af valg af materialer og af opgavens omfang.

Kontakt din lokale tømrer for et uforpligtende tilbud

Som din lokale tømrer i Køge hjælper vi private og erhverv i nærområdet, hvorfor vi ofte kører til Taastrup og ud mod Roskilde. Skal vi også besøge dit hus på vejen?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring tømrerarbejde, og vi giver naturligvis et gratis tilbud med på vejen. Vi stræber altid efter at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag