Nyt tag

Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde

Skal I have et nyt tag på huset eller måske en tagrenovering? Hos Skelbo’s Tømrer i Køge har vores tagdækker stor erfaring med tagarbejde for vores mange kunder i blandt andet Taastrup, Greve og Roskilde samt mange andre steder. Vi laver alt fra en mindre tagreparationer til et helt nyt tag.

Hvad koster et nyt tag?

Vores pris afhænger naturligvis af det ønskede tagmateriale. Dertil kommer, at der kan være behov for efterisolering eller en ny tagkonstruktion med videre. Men vi kan love, at vi altid forsøger at finde frem til den bedst mulige pris, der matcher dine behov og dit budget.

æske med skruer

Mange muligheder ved nyt tag såsom teglsten

Taget skal vedligeholdes, og før eller siden skal huset have et nyt tag. I kan forlænge tagets levetid med jævnlig tagrenovering og med en reparation, hvis taget bliver utæt eller taber en tagsten. I kan også vælge udskiftning af tag, hvis I for eksempel vil skifte fra tagpap til teglsten, eller hvis I blot vil have en anden farve. Vi arbejder med de fleste tagmaterialer. Vi fokuserer altid på kvalitet, når vi lægger et nyt tag eller udfører andet tagarbejde. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal overholde priser, tidsplaner og andre aftaler med vores kunder.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på tagarbejde

I er meget velkomne til at kontakte os for at høre mere om de mange muligheder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på tagarbejde såsom et nyt tag. Du kan altid ringe eller skrive til os for at høre mere.

Hvad koster en tømrer?

Vi giver normalt et fast tilbud på den samlede opgave. Samtidig sikrer vi en fælles forventningsafstemning. Prisen på arbejdet afhænger naturligvis af valg af materialer og af opgavens omfang.

Kontakt din lokale tømrer for et uforpligtende tilbud

Som din lokale tømrer i Køge hjælper vi private og erhverv i nærområdet, hvorfor vi ofte kører til Taastrup og ud mod Roskilde. Skal vi også besøge dit hus på vejen?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring tømrerarbejde, og vi giver naturligvis et gratis tilbud med på vejen. Vi stræber altid efter at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag