Nyt gulv

Nyt gulv samt renovering af trægulve

Kunne I tænke jer at få et nyt gulv af træ? Hos Skelbo’s Tømrer i Køge tilbyder vi udskiftning af det gamle trægulv med et nyt gulv. Vi har kunder i blandt andet Køge og Roskilde samt andre steder, hvor vi laver gulvarbejde såsom renovering og udskiftning.

Vælg lameller eller massivt træ til et nyt gulv

Vi tilbyder gulvlægning med forskellige former for træ såsom lameller eller massivt træ. Der er mange muligheder for et nyt gulv. Et massivt trægulv består af samme slags træ hele vejen igennem, hvorimod et lamelgulv består af flere lag, hvor det øverste lag er den ønskede træsort.

Vi tilbyder også renovering og reparation. Måske er det tilstrækkeligt med udskiftning af slidte og ødelagte brædder. Andre gange kan det bedre svare sig med et helt nyt gulv. Vi råder og vejleder naturligvis om den bedste løsning.

Hvad koster nyt gulv?

Vores pris afhænger af træsort og kvalitet samt valg af for eksempel massivt træ eller lameller, hvor de nederste lag i ”sandwichen” består af billigere træ. Vores arbejde udføres altid i høj kvalitet. Samtidig har vi fokus på, at vi skal overholde vores aftaler såsom priser og tidsplaner.

Kontakt os for at få et tilbud på gulvarbejde

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på et nyt gulv, hvis du kontakter os. Vi kommer gerne ud for at kigge på det gamle gulv og for at drøfte mulighederne. Du kan ringe eller skrive til os for at få mere at vide

Hvad koster en tømrer?

Vi giver normalt et fast tilbud på den samlede opgave. Samtidig sikrer vi en fælles forventningsafstemning. Prisen på arbejdet afhænger naturligvis af valg af materialer og af opgavens omfang.

Kontakt din lokale tømrer for et uforpligtende tilbud

Som din lokale tømrer i Køge hjælper vi private og erhverv i nærområdet, hvorfor vi ofte kører til Taastrup og ud mod Roskilde. Skal vi også besøge dit hus på vejen?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring tømrerarbejde, og vi giver naturligvis et gratis tilbud med på vejen. Vi stræber altid efter at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag