Garager og carporte

Garager og carporte

Drømmer du om en ny garage?

Går du med en lille drøm om at få din egen personlige parkeringsplads til bilen? Med en garage eller en carport, får du privatparkering og beskyttelse mod vind og vejr til din bil. Hos Skelbo’s Tømrer får du en god og effektiv tømrer med mange års erfaring til konkurrencedygtige priser

Giv din bil tag over hovedet med en garage

Vi udfører alle typer for tømreropgaver, herunder tilbygninger. Vi har i årenes løb bygget mange carporte og garager, og ved derfor hvad der skal til, for at bygge en tilbygning der kan modstå vind og vejr.

En garage kan tjene mange formål. Værksted, cykelparkering, redskabsskur, opbevaring af havemøbler. Mulighederne er mange. Uanset hvilke ønsker og behov du har, og uanset hvilke krav du stiller til din nye garage, står vi klar med en hjælpende hånd. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, designet til at indfri dine forventninger til en ny garage.

garage til husets køretøjer

Fokus på dig

Vi har stor fokus på vores kunder, da vi ved at en god relation skaber de bedste resultater. Med vores erfaring i bagagen kan vi yde kyndig rådgivning og vejledning gennem hele processen – både før, under og efter opførelsen af din nye garage.

Professionelt håndværk til skarpe priser

Skelbo’s Tømrer har base i Køge, hvorfra vi kører rundt til kunder i området mellem Taastrup, Roskilde og Greve. Går du rundt og ikke kan slippe tanken om en ny garage, så kontakt os allerede i dag. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave og giver et par gode råd med på vejen, hvis du mangler inspiration til at komme i gang med dit nye byggeprojekt.

Vi kan kontaktes på telefon eller via vores kontaktformular og indhente et tilbud med det samme. Vi glæder os til at være din samarbejdspartner på dit næste byggeprojekt.

Hvad koster en tømrer?

Vi giver normalt et fast tilbud på den samlede opgave. Samtidig sikrer vi en fælles forventningsafstemning. Prisen på arbejdet afhænger naturligvis af valg af materialer og af opgavens omfang.

Kontakt din lokale tømrer for et uforpligtende tilbud

Som din lokale tømrer i Køge hjælper vi private og erhverv i nærområdet, hvorfor vi ofte kører til Taastrup og ud mod Roskilde. Skal vi også besøge dit hus på vejen?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring tømrerarbejde, og vi giver naturligvis et gratis tilbud med på vejen. Vi stræber altid efter at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag