Terrasse efter dit ønske

Terrasse efter dit ønske

Nyd sommervejret på din nye terrasse

​Når vi nærmer os sommeren og vejret bliver bedre, stiger lysten til at bruge tid udendørs. Med en terrasse giver du din bolig en forlænget arm og får et udendørsareal, der kan benyttes hele sommeren.

Find grillen, havemøblerne og terrassevarmeren frem, og nyd udelivet. Vi laver træterrasser i alle størrelser og forskellige udformninger. Med mange års erfaring i branchen har vi efterhånden opført et utal af terrasser og kan derfor, uden tvivl, lave den terrasse du går og drømmer om.

Tømrer til nybyg og renovering af træterrasse

Som din lokale tømrer i Køge hjælper vi vores kunder i omegnen med at få udført speciallavede træterrasser. Vi er specialister i terrasser, hvorfor du trygt kan lade os om opgaven. Ud fra vores lokation i Køge, hjælper vi med din terrasse i området Taastrup til Roskilde samt ned til Greve. Vi har de nødvendige værktøjer samt den faglige viden og erfaring med os, og vi står klar til at hjælpe dig.

træterrasse udendørs i haven

Træterrasse er vores speciale

Gennem tiden har vi udført utallige træterrasser af alle former og størrelser for både private, erhverv samt offentlige institutioner. Derfor er vi specialister, når det kommer til at bygge og renovere terrasse til ethvert budget. Ingen opgave er ens, da alle har forskellige krav og behov ved en træterrasse. Af den grund er du sikret en erfaren tømrer, der ved, hvad der skal til for at du kan få en terrasse, som du kan nyde i mange år fremover. Du kan se eksempler på vores tidligere arbejde i galleriet længere nede på siden.

Ved enhver form for tømrerarbejde har vi et stort fokus på at levere et kvalitetsbevidst arbejde, hvorfor du kan forvente en træterrasse af høj kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på en træterrasse i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring din terrasse. Vi skræddersyr en aftalte, der er tilpasset dine ønsker og behov – og vi giver naturligvis en god pris herpå. Vi kommer desuden også gerne ud og besigtiger opgaven, før vi giver et tilbud herpå.

Du kan ringe eller skrive til os, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Speciallavet terrasse til ethvert behov

Mulighederne er mange og vi ved at to kunders behov aldrig er ens. Derfor starter vi altid ethvert terrasseprojekt med en grundig gennemgang af dine ønsker og ikke mindst dine krav til terrassen. En god dialog skaber nemlig de bedste resultater. Vi går, naturligvis, op i at give dig en grundig og kyndig rådgivning i forbindelse med din nye terrasse. Som specialist i at udføre speciallavede træterrasser i alle størrelser og former har vi styr på, hvordan du får den mest optimale løsning. Det gælder også ved materialevalg, placering og lignende. Hos Skelbo’s Tømrer får du en professionel samarbejdspartner.

En terrasse kan have mange forskellige funktioner, og den skal kunne opfylde en række forskellige behov. Vores kunder efterspørger ofte terrasser, der kan bruges til:

  • Solbadning

  • Grill & spiseområde

  • Læ & skygge

  • Udsigt til havens blomsterbede

  • Uderum med overdækning over terrasse

  • Solbadning

  • Grill og spiseområde

  • Læ & skygge

  • Udsigt til havens blomsterbede

Hvad koster en tømrer?

Vi giver normalt et fast tilbud på den samlede opgave. Samtidig sikrer vi en fælles forventningsafstemning. Prisen på arbejdet afhænger naturligvis af valg af materialer og af opgavens omfang.

Kontakt din lokale tømrer for et uforpligtende tilbud

Som din lokale tømrer i Køge hjælper vi private og erhverv i nærområdet, hvorfor vi ofte kører til Taastrup og ud mod Roskilde. Skal vi også besøge dit hus på vejen?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring tømrerarbejde, og vi giver naturligvis et gratis tilbud med på vejen. Vi stræber altid efter at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag