Tilbygning

Tilbygning og boligudvidelse

Bolig­udvidelse

Overvejer du at udvide boligen med en tilbygning? Der kan være mange grunde til at få lavet en ny tilbygning. Nogle af de grunde vi oftest overlever er eksempelvis manglende plads til bilen, haveredskaberne, eller måske mangler I plads til familien. En tilbygning kan nemt løse mange behov lige fra et ekstra værelse til en carport. Hos Skelbo’s Tømrer har vi et stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde. Så hvis du ønsker en tilbygning i høj kvalitet, kan vi blandt andet hjælpe med opførsel følgende:

  • Garage
  • Carport
  • Udestue
  • Ekstra værelse
  • Haveskur
  • Terrasse
  • Anden tilbygning

Som eksperter i tilbygninger, kan vi udfører enhver form for tilbygning, skræddersyet til dine behov. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os til at varetage opførelsen af din nye tilbygning.

æstetisk flot tilbygning med tilhørende terrasse

Vælg en erfaren tømrer til at opføre din nye tilbygning

​Gennem tiden har vi hjulpet både privat- og erhvervskunder med at lave deres nye tilbygninger. Vi vejleder naturligvis i forhold til tegning og valg af materialer, så du får den bedste løsning, der dækker dine ønsker og behov. Vi hjælper ydermere med at indhente byggetilladelse samt øvrige krav til gældende bygningsreglement. Ønsker du at få udført en større boligudvidelse, så har vi en række dygtige samarbejdspartnere, som vi kan inddrage efter behov. Vi kan derfor hjælpe med tilbygninger i alle størrelser.

Professionel rådgivning

Når man skal bygge til er der mange ting at overveje. Vi stiller i dag højere krav end nogensinde til både funktionalitet og æstetik, når vi skal udvide boligen, have opført en carport eller lignende.

Det kan derfor være svært at tage det første skridt på vejen, da det kan virke uoverskueligt at få det hele til at gå op i en højere enhed. Hos Skelbo’s Tømrer får du ikke bare en professionel tømrer med på holdet, du får også en erfaren og kompetent sparringspartner. Vi sørger for, gennem grundig dialog, at afdække alle dine ønsker og behov til din nye tilbygning, og udvikler derfra en klar plan. Vi ved at tæt samarbejde og god kommunikation skaber de bedste tilbygninger.

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet tilbygning

Drømmer du om en ny tilbygning i høj kvalitet, så tøv ikke. Kontakt os i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov til din nye tilbygning. Du kan kontakte os på telefon 28 51 20 92 eller via mail på sktmontage@gmail.com. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os i dag