Tilbygning og boligudvidelse

Tilbygning og boligudvidelse

TILBYGNINGER TIL ALLE FORMÅL

Overvejer du at udvide boligen med en tilbygning? Måske mangler I plads til bilen eller haveredskaberne, eller måske mangler I plads til familien. En tilbygning kan nemt løse mange behov lige fra et ekstra værelse til en carport.

Hos Skelbo’s Tømrer og Montage er vi eksperter i at udføre enhver form for tilbygning til forskellige formål. Vi har lavet mange tilbygninger for vores kunder ud fra vores lokation i Køge, hvorfor vi gerne kører til Greve, Solrød og resten af Storkøbenhavn, for at opføre din nye tilbygning.

ERFAREN TØMRER TIL ALLE TYPER TILBYGNING

​Gennem tiden har vi hjulpet både private og erhverv med flere typer af tilbygninger, hvorfor vi har stor erfaring hermed. Af den grund kan du trygt lad os om din boligudvidelse, og vi vejleder naturligvis i forhold til tegning og valg af materialer, så du får den bedste løsning til dit behov.

æstetisk flot tilbygning med tilhørende terrasse

KLIMAOPTIMEREDE LØSNINGER

Vi lever i en tid, hvor der, af gode grunde, er stort fokus på vores miljø og klima. Vi ønsker at være et ansvarligt og moderne tømrerfirma, så derfor tænker vi altid klimaoptimering ind i vores løsninger. Når vi opfører tilbygninger, tilbyder vi at tænke klima og miljø ind i alt fra materialevalg til isolering og opvarmning.

FÅ ET TILBUD PÅ TILBYGNING I DAG

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit projekt. Vi giver naturligvis et gratis og ikke mindst et godt tilbud på din tilbygning. Fang os på telefon 28 51 20 92 eller på mail sktmontage@gmail.com. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular på siden her. Så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en tilbygning.

Rådgivning og vejledning

Vi hjælper gerne med byggetilladelse og øvrige krav til gældende bygningsreglement. Derudover har vi en række samarbejdspartnere, som vi inddrager ved større boligudvidelser. Af den kan vi hjælpe med alt fra en mindre til en større tilbygning.