Nye døre og vinduer

Nye døre og vinduer

Få skiftet ejendommens døre og vinduer

Hos Skelbo’s Tømrer udfører vi renovering og udskiftning af vinduer og døre – både indvendigt og udvendigt. Med energirigtige og vedligeholdelsesfrie vinduer bliver du fri for træk og kuldebroer i din bolig. Som din tømrer tilbyder vi både;

  • total udskiftning af døre og vinduer
  • vedligeholdelse af eksisterende døre og vinduer

I flere år har vi hos Skelbo’s Tømrer stået for at udskifte døre og vinduer. Vi kan derfor sikre et højt fagligt niveau, når vi varetager opgaven, hvad end der skal renoveres eller monteres nye vinduer.

Fordele ved en udskiftning

Med tiden vil døre og vinduer slides – særligt de ydre. Det mindsker isoleringsevnen og kan ligeledes medføre fugtskader såsom råd og svamp. Er det ved at være på tide at få renoveret vinduer og døre, kan vi hjælpe. Ofte vil der være store fordele at hente ved at få udskiftet de eksisterende døre og vinduer til nye mere energirigtige modeller. 

Nye døre og vinduer vinduer tjener sig hjem på sigt, da det mindsker behovet for at varme boligen op. Varetager vi udskiftningen, får du en løsning, der er både varmeisolerende og holdbar.

Er du interesseret i at gøre din ejendom mere energirigtig, er udskiftning af døre og vinduer det helt rigtige sted at starte.

Opgaver i ethvert omfang

Vores vindueselementer kan udføres i en række forskellige materialer og træsorter, heriblandt ædeltræ. Alt efter din ejendom og behov for funktioner tilpasser vi en løsning, således du får det mest optimale resultat med mindst mulig vedligeholdelse. Vi kan levere alt fra et enkelt vindue til total udskiftning af døre og vinduer i større ejendomme.

Vi forhandler modeller fra en række forskellige producenter og står gerne til rådighed med vejledning. Er du interesseret i et tilbud på renovering eller udskiftning, tager vi en grundig snak med dig inden, således du får et retvisende tilbud.

Tømrer i nærheden af dig

Vi holder til i Køge, hvorfra vi dagligt kører til både privat- og erhvervskunder i områderne omkring Taastrup, Roskilde og Greve. Vi lægger gerne vejen forbi din adresse, hvis du har behov for at få besigtiget ejendommen.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Skal vi stå for udskiftning eller renovering af døre og vinduer i din ejendom, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud på den ønskede løsning. Ligeledes besvarer vi gerne eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Ring eller skriv til os – så tager vi en snak om projektet.

Kontakt os i dag