Udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre

Trænger I til nye vinduer og døre?

Hos Skelbo’s Tømrer og Montage tilbyder vi renovering og udskiftning af vinduer og døre, både indvendigt og udvendigt. Vi holder til i Køge, hvorfor vi dagligt hjælper private og erhverv i området fra Taastrup, videre ud til Roskilde samt ned til Greve.

Du kan trygt lade os håndtere dine vinduer og døre, da vi har stor erfaring hermed. Som din tømrer har vi altid et stort fokus på kvaliteten af vores arbejde, så du er sikret et resultat, du kan nyde i mange år fremover. Ligeledes lægger vi vægt på at overholde alle vores aftaler, så vores kunder altid ved, at de kan regne med os.

En udskiftning af vinduer og døre kan godt betale sig

Vi udfører gerne renovering og vedligeholdelse af vinduer og døre, men før eller siden kan det bedre betale sig med en total udskiftning af vinduer og døre. En vedligeholdelsesfri og energirigtig rude vil hurtigt tjene sig hjem, modsat et vindue af ældre dato. På den måde slipper du for træk og eventuelle kuldebroer, som tvinger dig til at skrue op for radiatorerne. Af den grund kan en udskiftning af vinduer og døre ofte betale sig, da et godt isoleret hjem kræver mindre opvarmning.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen på udskiftning af vinduer og døre afhænger af mange faktorer, såsom producent, model og antallet af ruder. Dertil kommer naturligvis, at der er prisforskel på de forskellige materialer. Vi kan eksempelvis tilbyde vindueselementer af ædeltræ.

Af den grund tager vi en grundig snak med dig inden vi giver et tilbud på udskiftning af vinduer og døre, så vi sikrer os den helt rette samt en skræddersyet løsning til dig.​

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak samt et godt tilbud på udskiftning af vinduer. Vi står klar til vejlede og rådgive dig frem til den mest optimale løsning ud fra dine ønsker og behov.

Ring gerne til os eller du kan vælge at skrive til os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Hvad koster en tømrer?

Vi giver normalt et fast tilbud på den samlede opgave. Samtidig sikrer vi en fælles forventningsafstemning. Prisen på arbejdet afhænger naturligvis af valg af materialer og af opgavens omfang.

Kontakt din lokale tømrer for et uforpligtende tilbud

Som din lokale tømrer i Køge hjælper vi private og erhverv i nærområdet, hvorfor vi ofte kører til Taastrup og ud mod Roskilde. Skal vi også besøge dit hus på vejen?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring tømrerarbejde, og vi giver naturligvis et gratis tilbud med på vejen. Vi stræber altid efter at vende tilbage til dig hurtigst muligt.