Professionel reparation af legeplads

Reparation, service og montering af legepladser i hele Danmark

Professionel reparation af legeplads

Reparation, service og montering af legepladser i hele Danmark

Reparation af legeplads

Skelbo Montage er specialister i reparation, vedligehold og montering af legepladser. Legepladsreparation handler i høj grad om uddannelse og sikkerhed, og om at kende til de standarder der er inden for legepladsområdet.

Legepladsudstyr og dets montering skal leve op til EN1176 standarden, og disse standarder bliver løbende opdateret. Når der repareres og vedligeholdes, skal disse også leve op til gældende krav og standarder.

Derfor er det vigtigt at benytte en uddannet og erfaren reparatør. Skelbo Montage har både uddannelserne og erfaringen til at levere det korrekte resultat.

Legeplads bygget af Skelbos Tømrer & montage
Legeplads bygget af Skelbos Tømrer & montage
Legetårn med rutsjebane
Legeplads bygget af Skelbos Tømrer & montage

Reparation af legepladsudstyr

En god legeplads er ofte også en populær legeplads, og ting bliver slidt –  både af brugen, men også af vejr og vind. Derfor er reparation ofte en nødvendighed, for at kunne opretholde en attraktiv og sikker legeplads.

Vi udfører reparationer på alle mærker legepladser, og benytter udelukkende reservedele godkendt efter EN1176 standarden.

Udskiftning af rådne brædder

Udskiftning af legehustage

Udskiftning af overligger på gyngestativ

Udskiftning af stolper på klatrestativ

Opfriskning eller udskiftning af faldunderlag

Udskiftning af sveller eller anden kantafgrænsning

Reparation af defekte gyngelejer mv.

Udskiftning af defekte gynger

Reetablering af gummifliser/ringmåtter

Service- & reparationsaftale

En legeplads er en stor investering, og en udskiftning er ofte en tung proces der kræver mange midler. Derfor gælder det om at vedligeholde bedst muligt og derved sikre en lang levetid.

Udover det økonomiske aspekt i rettidig omhu, sikrer man sig også en indbydende legeplads, som vil være attraktiv for brugerne.

Vi tilbyder derfor en årlig service- og reparationsaftale til legepladser i hele Danmark. Her gennemgås og serviceres legepladsens redskaber og faldunderlag grundigt.

Legeplads opgradering

Mange grundejerforeninger og boligselskaber ønsker at opgradere på deres legeplads i forbindelse med reparation af den eksisterende legeplads. Her skal man dog være varsom. Der er rigtig mange regler for placeringen af legeredskaber, derfor er det vigtigt at kende godt til reglerne inden man går i gang.

Eksempelvis kræver et almindeligt dobbelt gyngestativ ca. 8 x 3.5 meter sikkerhedsareal, med korrekt faldunderlag under.

Vores uddannede legepladsmontører kender alt til både krav og sikkerhedstandarder, og du er derfor i sikre hænder. Vi kan herudover tilbyde en bredt sortiment af redskaber til supplering.

Eksempler på udvidelser på legepladsen kunne være nedgravede trampoliner, gyngestativer, klatresystemer, rutschebaner mv. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Sommer på legepladsen
  • Gyngestativer

  • Trampoliner

  • Sandkasser

  • Vipper

  • Bålhytter

  • Klatretårne

  • Karruseller

  • Vippedyr

  • Og meget mere...

Hvad koster legeplads reparation?

Vi giver normalt et fast tilbud på den samlede opgave. Samtidig sikrer vi en fælles forventningsafstemning. Prisen på arbejdet afhænger naturligvis af valg af materialer og af opgavens omfang.

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os – så tager vi en uforpligtende snak om jeres legeplads samt eventuelle ønsker og behov.

Kontakt os i dag