Udskiftning af døre

Udskiftning af døre

Udskiftning af døre

Ønsker du at få monteret eller udskiftet dine døre af en pålidelig og erfaren tømrer? Så er du kommet til det rette sted! Hos Skelbo´s Tømrer og Montage tilbyder vi alt arbejde i forbindelse med udskiftning og montering af døre. Vi varetager den fulde opgave, lige fra opmåling, afgivelse af tilbud, til montering og finisharbejde på den nye dør.

Vi samarbejder med de bedste fabrikanter af døre, og kan levere og montere døre fra bla. KPK, Outline, Rationel og Kastrup.

Har du selv købt døre, og blot mangler en dygtig tømrer til montagen, klarer vi også den.

Vi varetager opgaven fra start til slut. Lige fra:

 1. Uforpligtende opmåling
 2. Afgivelse af tilbud
 3. Bestilling af døre
 4. Nedtagning og bortskaffelse af de gamle
 5. Montering af de nye.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at opgradere dit hjem med nye, energieffektive døre.

Montering af døre

Vi er specialiserede i montering af forskellige typer døre, herunder:

 • Hoveddør
 • Indvendig dør
 • Terrassedør
 • Udvendig dør
 • Skydedør

Uanset hvilken type dør du har brug for montering af, har vores dygtige hold ekspertisen til at udføre arbejdet på en professionel og effektiv måde.

smilende tømrer- og snedkermester

Gratis opmåling

Gratis opmåling af døre, og uforpligtende tilbud!

Et godt stykke håndværk kræver en grundig forberedelse. En korrekt opmåling er første skridt, og også nødvendig for at kunne lave det rigtige tilbud til jer.

Vi er sikre på at vi kan levere et seriøst tilbud, på et godt stykke arbejde, derfor tilbyder vi denne service gratis og uforpligtende.

Sebastian er firmaets mester, og det er ham der laver opmålingerne hos dig, har dialogen om den løsning du ønsker, samt laver grundlaget for dit tilbud!

Udskiftning af døre

Der kan være mange grunde til at ville udskifte sine døre. Design, lyd og energi er ofte hovedårsagen. Andre gange ønsker man også at ændre på selve dørens bredde. Når der skal renoveres, og man ønsker et mere simpelt og stilrent look, kan der laves en montering uden gerigter, men med en simpel og diskret gummifuge mellem dørkarm og væg. Denne øvelse kræver lidt mere finish arbejde end en simpel udskiftning af selve døren.

Uanset hvilket ønske du har, kan vi løfte opgaven!

Montering af Sweedor skydedøre

Hvis pladsen er trang kan skydedøre være en rigtig god løsning. Skydedørene fra danske Swedoor er nogle er markedets bedste. For at få det perfekte resultat, er det vigtigt at det hele bliver monteret korrekt. Skydedøre kan både monteres som udenpåliggende skydedøre, eller som indbyggede skydedøre i en vægkonstruktion.

Uanset hvad, kan vi lave den rigtige løsning for dig

Ny hoveddør med montering

Giv dit hjem et nyt udseende med en ny hoveddør, og øg samtidig komforten og spar på energien. En korrekt monteret hoveddør i høj kvalitet, kan være en vigtig brik i det samlede energi-regnskab. Vi sørger for at døren er monteret perfekt, lukker korrekt i, og at låsen kører let som den skal.

Kort sagt, vi er ikke færdige før det hele opgaven er løst!

garage og opbevaring

Hvorfor vælge os?

 • Vi erfarne håndværkere: Vores team består af erfarne og dygtige håndværkere, der har ekspertisen til at håndtere ethvert dør-projekt
 • Kvalitetsmaterialer: Vi bruger kun materialer af høj kvalitet for at sikre holdbarhed og lang levetid
 • Tilpassede løsninger: Ethvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer dine øsnker og behov
 • Kundetilfredshed: Din tilfredshed er vores prioritet, og vi stræber efter at levere høj kvalitet, service, og punktlighed

Kontakt os for en uforpligtende dialog om dit projekt!

Kontakt os i dag