Skelbo Montage udvider med landsdækkende service og reparation af legepladser

,
Legeplads reparation af skelbo tømrer

Wuhuu, endelig kan vi dele med jer at vi udvider!

Eller, det vil sige, vi har sådan set udvidet længe, men vores fokus har ligget lidt et andet sted end at fortælle vidt og bredt om det, men det gør vi nu.

Baggrund for Skelbo Montage’s udvidelse

Vi har i en del år arbejdet meget på de danske legepladser, både med reparation og vedligehold – sideløbende med vores tømrerarbejde. Legepladsdelen har dog virkelig haft fremgang de seneste år, og det er faktisk ingen tilfældighed. Sebastian er faktisk ”opvokset” med at reparere og bygge legepladser, da hans far Søren er uddannet legeplads montør, faktisk en af landets førende.

Søren har i mange år arbejdet for nogle af branchens største og meste velrenommerede firmaer, og har et kæmpe kendskab til branchen, produkter, regler mv. Søren har sit eget team han arbejder sammen med, med masser af opgaver indenfor vedligehold, reparation og nybyg af legepladser.

Hvem står bag Skelbo Montage’s ekspertise?

I denne konstellation har Sebastian Skelbo trådt sine barnsben, og har draget stor nytte af Sørens erfaring.

Som tiden er gået, har vi i Skelbo Montage fået flere og flere opgaver og kunder i legeplads-delen, så mange at det var tid til at ekspandere. Det gør vi nu, og vi kan allerede i skrivende stund fortælle, at vi allerede nu, er i gang med at videruddanne flere af vores medarbejdere, til at være helt skarpe på de specifikke krav og regler der er når man arbejder med sikkerhed på de danske legepladser.

Landsdækkende service og reparation, vedligehold og nybygning af legepladser

Det mest oplagte var derfor at overtage det firma og de medarbejdere man kender allerbedst, nemlig Søren, hans firma og medarbejdere.

Dermed kan vi ny tilbyde reparation, vedligehold og nybyg af legepladser med landsdækkende service.

En del af det nye setup, kommer også til at omhandle nye kategorier på vores hjemmeside, hvor du kan se hvilke ydelser vi yder, blandt andet kan du læse mere om vores ydelser indenfor reparation via dette link.

Service- & reparation af legeplads – få et årligt servicetjek

En legeplads er en stor investering, og en udskiftning er ofte en tung proces der kræver mange midler. Derfor gælder det om at vedligeholde bedst muligt og derved sikre en lang levetid.

Vi tilbyder derfor et årligt service- og reparationstjek til legepladser i hele Danmark. Her gennemgås og serviceres legepladsens redskaber og faldunderlag grundigt. Læs mere om service- & reparationaftalen her.

Sikkerhed på legepladsen

Sikkerheden på legepladsen er topprioritet, og er også noget vi kommer til at arbejde indgående med. Det nytter ikke at man laver reparationer, uden at kende reglerne. Én ting er reglerne, noget andet er børnenes ve og vel. Derfor gør vi en dyd ud af at tage de kurser der er, og implementere det i vores daglige arbejde. Du kan læse mere om sikkerhed på legepladsen via dette link.

Vi glæder os!

Legeplads reparation af skelbo tømrer